Skydda glaset med händig fönsterfilm

Skydda glaset med händig fönsterfilm

26. marts 2023 Ikke-kategoriseret 0

Det finns flera platser i hemmet där fönsterfilm kan göra stor skillnad. Du kan till exempel vilja ha självhäftande folie som ger en frostat-glas-effekt på fönstret i badrummet eller så vill du ha ett insynsskydd över köksfönstret. Blir du kanske bländad av solen när du sitter inne på kontoret och jobbar: då är det en solfilm som gäller.

När allt är sagt och gjort finns det därför ett helt hav av olika sorters fönsterfilm att välja mellan. Du kan se mer här eller fortsätta att läsa för att ta reda på mer kring de olika fönsterfilmerna.

Lätt att fästa och bra för plånboken

Fönsterfilm är produkten som privatpersoner och företagare vänder sig till när de vill ha ett skydd över glaset utan att behöva lägga dyra pengar på att byta ut hela fönstret. Här kan det vara tal kring ett skydd mot UV-strålning, insyn, krossat glas eller någonting helt annat. Allt beror på vilken sorts fönsterfilm du väljer. Den bjuder dock inte bara på ett skydd, utan agerar också som snygg dekor om du väljer ett visst motiv eller mönster.

Fönsterfilmen är självhäftande, vilket inte gör det särskilt komplicerat att fästa folien på glaset. Vid beställning kommer det också att ingå en skrapa för att släta ut fönsterfilmen över hela fönstret. Kika även gärna närmare på en så kallad knifeless tape som gör det möjligt för dig att smidigt skära av folien vid utkanten av fönstret utan att använda en kniv.